Je t'aime - Sneek peek + handling

 
'' ''Baby, you light up my world like nobody else!'' Ensam i sin lägenhet stod Ashley, 18 år gammal och nybliven vuxen, omvirad i en uttvättad handduk och sjöng på en väldigt gammal sommarplåga. ''Håll käften!'' En låg, arg röst hördes och plötsligt hörde hon en knackning i taket. Surgubben ovanför, igen. Ashley fnissade hysteriskt och slängde sig på sin mysiga, nyinköpa säng i den lilla lägenheten.
Tänk att hon bor i Paris. Kärlekens stad. Ashley flinade och reste sig. Handduken lät hon falla till golvet och hon öppnade sin minimala garderob. Hon suckade nöjd & drog upp en blommig topp. Hon småsprang tvärs genom sovrummet till badrummet och nästan slängde sig mot tvättkorgen.
Ashley drog upp shortsen som låg längst upp. Ivrigt drog hon på sig kläderna och synade sig i den höga spegeln på väggen. Hon svängde lätt på höfterna och putade med läpparna dramatiskt. 
 
2 timmar och några färglada drinkar senare stod Ashley och dansade på ett fullpackat dansgolv på en populär nattklubb i centrala Paris, Hon svängde på höfterna och dansade så hon hade sett på serier och filmerna. Helt plötsligt kände hon ett par händer på hennes höfter och en alkoholluktande andedräkt i nacken. Hon vände sig om och möttes av den vackraste personen hon träffat.''
 
Ashley är en socialt utriktad människa och äntligen fyller hon äntligen 18 år. Hon packar sina väskor och flyttar till paris, kärlekens stad. Det är början på kärlek, svek, fester & vänskap, Men vem är Ashley och vad händer när ödet kommer ikapp henne och varför kom Ashley till Paris? 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback